2016.01.25. - 15:37:15 - Január, február, itta anyár
 
Az utóbbi fél évben sajnos nem nagyon tudtam veletek az éteren keresztül kapcsolatba lépni, ugyanis nincs internet szolgáltató, aki bevállalna bennünket. Emiatt elmaradásban vagyok mindennel, de most igyekszem pótolni.
 
Először is szeptemberben ismét részt vettünk a DECATHLON sportágválasztó napján, melyről rengetek fénykép készült. Az lábbi linken találjátok őket, szemezgessetek bátran:
https://www.facebook.com/szolohegyi.tanya/media_set?set=a.923248177744777.100001788090849&type=3
 
Az ősz folyamán több napos túrát is szerveztünk, képeket a Facebook oldalunkon találtok. Idén is szívesen szervezünk bárkinek félnapos, napos túrát, de csak egy egy laza 1,5 órás terepre jönnétek, szóljatok bátran, és már indulunk is :D.
 
A tél kegyes volt hozzánk, így szinte minden nap tudtunk lovagolni, hisz a minusz és a hó nem akadály. Erről is Facebbok oldalunk hírfolyamán láthattok naprakész képeket.
 
Nyakunkon a tavasz, amit március 24-én NYÍLT NAP keretében fogunk köszönteni. Erről bővebben egy következő hírlevélben olvashattok, de már most elárulom rengeteg program várható egész napra, így nem érdemes otthon maradni.
 
Ha már itt a tavasz, ne feledjétek közeleg a nyár is. Nyári táborainkra már lehet jelentkezni! Siessetek, le ne maradjatok. 7 éves kortól várjuk a gyerkőcöket mind az ottalvós sátras, mind a napközis jellegű tábaorainkba. Részletek a plakáton. Bármi kérdésetek van, hívjatok bátran!!!
 
Lovasbaráti Üdvözlettel:
Mercedes