2018.01.02. - 13:28:41 - BUÉK!!!
 
 
BÉKÉS, BOLDOG, EGÉSZSÉGEBEN ÉS LOVAZÁSBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES LOVASNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!
 
Nagyon örülünk, hogy a tavalyi évben is rengeteg lovasélménnyel gazdagodhattunk általatok, illetve ajándékoztunk meg Benneteket a lovaglás szeretetével. Ezt az élményt reméljük 2018-ban is folytathatjuk Veletek.
Mint sokan tudjátok 2017. decemberében átadásra került fedeles lovardánk, amit nagy örömmel vett birtokba minden lovasunk. A fedeleslovarda hatására az időjárás már nem akadály, eshet az eső, fújhat a szél, már védve vagyunk. A fedelest december 17-én egy "Fedelesavató háziversennyel" avattuk fel, mely verseny nagyon jól sikerült. A verseny után "kerti partyt" rendeztünk, ahol bográcsban főztünk, majd parázson kürtöskalácsot sütöttünk. Amennyiben részesei szeretnétek lenni egy kicsit a háziversenynek, mert lemaradtatok, ajánjuk FB oldalunk összefoglaló képgalériáját: 
https://www.facebook.com/pg/szolohegyilovastanya/photos/?tab=album&album_id=621959404862313
2017-ben eljutottunk pár versenyre is, ezt idén még több helyszínnel szereténk folytatni. Így aki szeretne az idei évben versenyezni, kérjük jelezze, személyesen megbeszéljük a részleteket. Idén is megrendezésre kerül a Győr-Moson-Sopron megyei gyermekügyességi versenysorozat, valamint ha igény van rá, bekapcsolódnánk a Szabadidős lovasversenyekbe is, mely Országos szintű versenysororzat. Mindkét versenysorozatban lehetőség van futószáras szinttől az ugróversenyekig indulni.
 
Várunk Benneteket 2018-ban is! Bejelentkezés: +36/20-478-34-92
 
Lovasbaráti Üdvözlettel:
A Szőlőhegyi Lovasudvar lovai és edzői